Kaymakam Kuruca, Sporculara Kupa Ve Madalyalarını Verdi

Kaymakam Kuruca, Sporculara Kupa Ve Madalyalarını Verdi

Cumhuriyetin 98. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile Eşi Eda Kuruca Silopi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine katıldı. Cumhuriyetin 98. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere, Kaymakam ile Eşi Eda kupa ve madalyalarını takdim ederek, başarılarının devamını diledi ve gençlere her daim destek sözü verdi.

Ardından Kaymakam Can Kazım Kuruca, Eşi Eda Kuruca ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, Silopi Kapalı Spor Salonunda, 2. Lig 8. Grupta bulunan Silopi Gençlik ve Spor Kulübü ile Tatvan Elit Spor Kulübü arasında oynanan voleybol müsabakasını izledi.

Kaymakam Kuruca müsabaka sonrası 3-2 galip gelen Silopi Gençlik ve Spor Kulübü ve Tatvan Elit Spor Kulübü oyuncularıyla bir araya gelerek centilmenliklerinden dolayı kendilerini tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.