KAYMAKAM SİNANOĞLU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM SİNANOĞLU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Akın Tan, İlçe Jandarma Komutanı Okan Talay ile birlikte Mehmet Ağa Kasrında (Dengbej evi) mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Akın Tan, İlçe Jandarma Komutanı Okan Talay ile birlikte Mehmet Ağa Kasrında (Dengbej evi) mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlar günü vesilesiyle Dengbej evinde düzenlenen programa İlçedeki tüm muhtarlar iştirak etti. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, yaptığı açıklamada muhtarların devlet ile vatandaş arasında sağlıklı iletişimin sağlanması açısından sorumluluk sahibi olduklarını belirtti.

Başkan Vekili Sinanoğlu, “Muhtarlık; halkımızın talep, problem ve ihtiyaçların en kısa yoldan yetkili makamlara arz ederek çözüm hususunda halkımızın en yakın yardımcısı olmuştur. Hizmet noktasında muhtarlarımızın her türlü işlerinde yanındayız. Bu vesile ile muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” ifadelerini kullandı. Muhtarlar daha sonra köy ve mahallelerindeki sorunları ve talepleri dile getirerek, Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu ile görüş alışverişinde bulundular.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.