KAYMAKAM SİNANOĞLU YAPIMI SÜREN PROJELERİ İNCELEDİ

KAYMAKAM SİNANOĞLU YAPIMI SÜREN PROJELERİ İNCELEDİ

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, ilçede yapımı devam eden çalışmaları ve yapılacak projelerle ilgili sahada incelemelerde bulundu.

Kaymakam Davut Sinanoğlu, İlçede yapımı devam eden çalışmalar ve yapılacak projelerle ilgili sahada incelemelerde bulundu.

Belediye bünyesinde şehrin ihtiyacına yönelik İlçede yapımı devam eden çalışmalar ve sosyal projelerin takibi noktasında sahada olan Kaymakam Sinanoğlu, ziyaretine ilk olarak Konak Mahallesi Melaye Cıziri parkının bitişiğinde 180.000 metre kare alan üzerinde yapılacak olan Millet Bahçesinde incelemelerde bulunarak, Belediye tarafından dolgu çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

Buradaki incelemelerinin ardından Konak Mahallesi Bilim Merkezi mevkiinde yapılacak olan Cizre Belediyesi sosyal tesis ve Kıyı Restaurant projesini inceleyen Kaymakam  Sinanoğlu, proje hakkında bilgi aldı.

Kaymakam  Sinanoğlu, daha sonra çevre yolu üzeri seyri Cizre mevkiinde yapılacak olan ‘‘Cizre Altın Kemer’’ projesini inceledi. Şehrin kuş bakışı izlenebileceği ve içerisinde sosyal donatı alanları, Restaurant, koşu parkuru, piknik alanları, yürüyüş yolları ve kafeler yer alacak.

Cizre Altın Kemer projesinin ardından Kaymakam Sinanoğlu, Hz. Nuh Türbesi, Kırmızı Medrese, Kesikbaş Türbesi, İsmail Ebul-iz El Cezeri türbesinin Restorasyonu ve Sokak Sağlıklaştırma ile Kültür yolu projesini inceledi. Kaymakam  Davut Sinanoğlu gün içerisinde gerçekleştirmiş olduğu inceleme programı Şerafettin Elçi Caddesinde yapımı devam eden sokak sağlıklaştırma çalışması ile son buldu.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.