KAYMAKAM SOLMAZ’DAN OKUL ZİYARETLERİ

KAYMAKAM SOLMAZ’DAN OKUL ZİYARETLERİ

Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz okul ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş ile Andaç köyünde bulunan okulları gezdi.

Andaç Köyündeki Aslanlı İlkokulu, Ortaokulunu, Andaç Ortaokulunu, Andaç İlkokulunu Yarma İlkokulu, Ortaokulunu ve Andaç İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Kaymakam Solmaz, öğretmenler odalarında öğretmenlerle görüşerek geçen yıl ilçe genelinde akademik, sosyal, kültür ve spor alanlarında elde edilen başarılarda emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.  1. Dönemin genel bir değerlendirmesini yaptıktan sonra okul müdürleri, uzaktan eğitim sürecinde okullarında yapılan faaliyetleri anlatılar.

Görüşme esnasında söz hakkı alan öğretmenler; canlı ders uygulamaları, öğrencilerin ödevlendirilmesi süreci, danışman öğretmenlerin öğrencilerini takip etme süreçleri, süreçte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Kaymakam Solmaz’la bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Kaymakam Solmaz, Andaç ortaokulunda öğretmenlerin el birliğiyle yaptıkları Bedri Rahmi Eyüboğlu Resim Atölyesini ve okulda oluşturulan kütüphaneyi gezerek öğretmenlerden bilgiler aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.