Kaymakam Tunç, Lise Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Kaymakam Tunç, Lise Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, yarıyıl tatilinin bitmesi ile birlikte Yunus Emre Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Tunç, ilçede gerçekleştirilen okul ziyaretlerine, Yunus Emre Anadolu Lisesi ile devam ettirdi.

Kaymakam Mehmet Tunç, yarıyıl tatilinin bitmesiyle birlikte ders başı yapan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Kaymakam Tunç, Yunus Emre Anadolu Lisesinin binasında yaptığı incelemenin akabinde okul bahçesinde öğrencilerle badminton oynadı. Kaymakam Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Cevdet Hacıbektaşoğlu ve Okul Müdürü Serdar Altan eşliğinde sınıfları gezerek, öğrencilerle sıcak temas kurdu.

Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ile hasbihal eden Kaymakam Mehmet Tunç, öğrencilerin kendilerine hedef koymalarını, sene boyunca planlı programlı çalışmalarını, kendilerine öğretmenlerine, arkadaşlarına ve ebeveynlerine karşı saygılı olmaları yönünde nasihatlerde bulunduktan sonra öğrencilere Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in ‘Gençlerle Baş Başa’ adlı kitabını hediye etti.

Daha sonra öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Tunç, öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra, öğretmenlerinde sorun ve taleplerini dinledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.