Kaymakam Tunç, Minik Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Tunç, Minik Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Özel Cizre Final Okulları ve Düşünür Koleji’ni ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Mehmet Tunç, Özel Cizre Final Okulları’na gerçekleştirdiği ziyarette, Okul Müdiresi Nilüfer Çobanoğlu ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdiresi Nilüfer Çobanoğlu eşliğinde okulu inceleyen Kaymakam Tunç, daha sonra anasınıfları gezerek minik öğrenciler ile bir araya geldi.

Anasınıfı öğrencilerinin heyecanını paylaşan Kaymakam Tunç, öğrenciler ile bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar diledi. Kaymakam Mehmet Tunç, okulun genel durumu hakkında Okul Müdiresi Nilüfer Çobanoğlu’ndan bilgiler aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

Kaymakam Mehmet Tunç, Düşünür Kolejine gerçekleştirdiği ziyarette, Kolej Müdürü Sadullah Arikan ve öğretmenler tarafından karşılandı. Kolej Müdürü Sadullah Arikan eşliğinde okulu inceleyen Kaymakam Tunç, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

Düşünür Koleji öğrencileri ile hasbihal eden Kaymakam Tunç, öğrencilerin kendilerine hedef koymalarını, sene boyunca planlı programlı çalışmalarını, kendilerine öğretmenlerine, arkadaşlarına ve ebeveynlerine karşı saygılı olmaları yönünde nasihatlerde bulundu. Kaymakam Tunç, öğrencilere Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in ‘Gençlerle Başbaşa’ adlı kitabını hediye ederek, derslerinde başarılar diledi.

Anasınıfındaki minik öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Tunç, minik öğrencilerle birlikte eğitime katıldı. El Sanatları Atölyelerini de inceleyen Kaymakam Tunç, okulun genel durumu hakkında Kolej Müdürü Sadullah Arikan’dan bilgiler aldı.

kaymakam-tunc-minik-ogrencilerle-bir-araya-geldig.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.