Kaymakam Tunç, Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Tunç, Öğrencilerle Buluştu

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ilçede gerçekleştirilen okul ziyaretlerine, Vali Kamil Acun ve İmam Hatip Ortaokulu ile devam ettirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Vali Kamil Acun Ortaokul Müdürü Uğur Kümür ve İmam Hatip Ortaokul Müdürü Muhammed Yıldırım, eşliğinde okulları inceleyen Kaymakam Tunç, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle hasbihal eden Kaymakam Mehmet Tunç, öğrencilerin kendilerine hedef koymalarını, sene boyunca planlı programlı çalışmalarını, kendilerine öğretmenlerine, arkadaşlarına ve ebeveynlerine karşı saygılı olmaları yönünde nasihatlerde bulundu.

Kaymakam Tunç, ziyaretler sırasında öğrencilere Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in ‘Gençlerle Başbaşa’ adlı kitabını hediye etti.

Öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Tunç, öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra, öğretmenlerin de sorun ve taleplerini dinledi. Ayrıca Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine bir şekilde öğrencilerin geleceği için okul kütüphanelerine kaynak üretmeye devam ettiklerini de belirtti.

Daha sonra Kaymakam Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke’ye İlçede görev yapan müzik öğretmenlerinden oluşan bir koro ekibinin kurulması için talimat verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.