Kaymakam Tunç, Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Tunç, Öğrencilerle Buluştu

         Cizre Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Cizre Fen Lisesindeki Öğrencilerle Buluştu.

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Cizre Fen Lisesinde gerçekleştirdiği ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cevdet Hacıbektaşoğlu ve Okul Müdürü Selim Duran tarafından karşılandı.

         İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve Okul Müdürü Selim Duran eşliğinde okulu inceleyen Kaymakam Tunç, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

         Cizre Fen Lisesi öğrencileri ile hasbihal eden Kaymakam Tunç, öğrencilerin kendilerine hedef koymalarını, sene boyunca planlı programlı çalışmalarını, kendilerine öğretmenlerine, arkadaşlarına ve ebeveynlerine karşı saygılı olmaları yönünde nasihatlerde bulundu. Kaymakam Tunç, öğrencilere Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in ‘Gençlerle Başbaşa’ adlı kitabını hediye ederek, derslerinde başarılar diledi.

         Okullar arası düzenlenen yakan top turnuvasını izleyen Kaymakam Tunç, daha sonra Türkiye Genç Boks Şampiyonu ile Avrupa Boks 3'üncüsü Nurselen Yalgettekin ve Türkiye Gençler Wushu Şampiyonu Baran Çelik’i başarılarından dolayı tebrik etti.

         Öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Tunç, öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra, öğretmenlerinde sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam Tunç, sorunların çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ederek, okul bahçesinde çevre düzenlemesinin yapılması için Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.