Nail Kadırhan - Kelam

Nail Kadırhan - Kelam

Kemal’i Selo karşıladı

Kemal’i Selo karşıladı

Değerli dostlar; seçimlere giden yolda son viraj dönüldü. Evet en önemli son 100 metrede 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yanına Yardımcı adayı Ekrem İmamoğlu’nu da alarak Doğu ve Güneydoğu illerini ziyarete ve mitinglere başladı.

Kars ve Ağrı’dan sonra da Batman ve Van’ı ziyaret etti. Doğu ve Güneydoğu illerinde Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nu ketıl sahibi Selahattin Demirtaş’a inanan destekleyen ve onun da inandığı yüzbinler ev sahipliği yaparak karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde HDP eş Genel Başkanları Mithat Sancar ile Pervin Buldan “Bir oy Yeşil Sol Partiye, 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na” diyerek açık destek vermişlerdi.

CHP ve diğer partilerin siyasi tarihlerinde görmeyeceği kadar kalabalıklar ülkenin sorunlarını çözmek için artık desteklerini açık bir şekilde göstermeye başladılar. Şimdi yani 14 Mayıs geldi kapıya dayandı. Yeni Cumhurbaşkanının önünde sosyal, siyasal, ekonomik, hukuki vs vs sorunlar gelecek o insanlar destekleyeceği yeni hükümetin ve yeni Cumhurbaşkanının bundan öncekiler gibi sadece not alıp, sözler verip sonradan unutmamasını canı gönülden istiyor.

Kılıçdaroğlu ilk kez artık oy oranlarını da dillendirmeye başladı. İmamoğlu kendisi gibi hukuki olarak mağduriyet yaşayan Demirtaş’ı andı Van’da.

Fakat ne Yeşil Sol Partinin ne de Kılıçdaroğlu’nun bu seçimlerde her ilde her ilçede ve hatta köylerde bile dur durak bilmeden yüreklere dokunan Başak Demirtaş ile enerjisi, şarjı ve her attığı twitin Edirne’de tutuklu olan Demirtaş’ın yaptıklarının tüm ülkede çok önemli görüldüğünü mutlaka unutmamaları gerektiğini düşünüyorum.

Herkes için hayırlısı…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nail Kadırhan - Kelam Arşivi

Yitik

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41