Kızılay Şırnak Şubesi Ramazan Ayında İhtiyaç Sahibi Vatandaşları Sevindirdi! 1 Ayda Binlerce İnsana Ulaştılar

Kızılay Şırnak Şubesi Ramazan Ayında İhtiyaç Sahibi Vatandaşları Sevindirdi! 1 Ayda Binlerce İnsana Ulaştılar

Kızılay Şırnak Şubesi tarafından ramazan ayında yapılan yardımlar ihtiyaç sahibi, aileleri sevindirdi. Kızılay Şırnak Şubesi, binlerce aileye gıda kolisi, ekmek, giysi ve nakdi yardımda bulundular.

Kızılay Şırnak Şubesi ekipleri tarafından yapılan yardımlar, Şırnak'ta bulunan aileler tarafından memnuniyetle karşılandı. Şırnak Kızılay Şube Başkanı Muhittin Benek, ramazan ayı boyunca devam eden yardım çalışmalarını açıkladı.

Silopi’de İhtiyaç Sahibi 35 Aileye Gıda Kolisi Ulaştırıldı

Şehir merkezi ve ilçelerde yapılan yardımların detaylarıyla birlikte Benek'in açıklamaları şu şekilde: “Şırnak’ın Silopi ilçesinde tespit edilen 35 ihtiyaç sahibi ailenin evlerine Kızılay ekipleri tarafından gıda kolileri ulaştırıldı. Bu yardımlar sayesinde ailelerin ramazan ayını daha huzurlu geçirmeleri sağlandı” dedi.

İl Genelinde 1660 Kişiye Nakdi Yardım Yapıldı

Başkan Benek, yapılan yardımların detaylarını paylaşarak, "Kızılay olarak şu ana kadar şehir merkezi ve ilçelerde toplam 1100 gıda kolisi dağıttık. Bununla birlikte 200 aileye ekmek yardımı yapıyoruz. Günlük ekmek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca 5 bin kişiye giysi yardımı gerçekleştirdik. Yardımlarımız devam ediyor. Şırnak ve ilçelerinde toplamda 1660 kişiye nakdi yardımda bulunduk" şeklinde konuştu.

kizilay-001.jpg

Yapılan yardımların aileler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığı belirtilirken, Kızılay ekiplerine teşekkürlerini ilettikleri ifade edildi. Ramazan ayı boyunca yapılan bu yardımların, ihtiyaç sahibi ailelere umut ve destek olduğu vurgulandı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.