KPSS Başvuru Ücretleri SYDV Tarafından Karşılanacak

KPSS Başvuru Ücretleri SYDV Tarafından Karşılanacak

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, sosyal yardım alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS başvuru ücretlerini karşılayacaklarını söyledi.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan duyuruda Şırnak il ve ilçelerinde ikamet etmekte olup KPSS'ye girecek 3294 sayılı Kanun kapsamındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin sınav giriş ücreti, İl Merkezinde Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçelerde ise Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından karşılanacağı belirtildi.

Kpss ücretlerinin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından karşılanabilmesi için gerekli olan evraklar ise KPSS giriş oturum belgesi, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından verilecek yardım başvuru dilekçesi ve araştırma izin belgesi, kimlik fotokopisi, varsa Halk Bankası hesap kartı fotokopisi.

2021 KPSS sınavına başvurular 28 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sitesinden yapılacak. 2021 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavının Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumu 1 Ağustos 2021 tarihinde, Alan Bilgisi oturumları ise 7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde, Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 15 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.