Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!0 Canlı Dana 400 Kiloluk 110 Bin TL! İşte Kurbanlık Düve, Dana ve Koyun Fiyatları

Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!0 Canlı Dana 400 Kiloluk 110 Bin TL! İşte Kurbanlık Düve, Dana ve Koyun Fiyatları

Kurban Bayramı yaklaştıkça, kurbanlık fiyatları da büyük bir ilgiyle izleniyor. Besiciler, sosyal medya aracılığıyla büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları hakkında bilgi veriyorlar.

Kurban Bayramı yaklaştıkça, kurbanlık fiyatları da büyük bir ilgiyle izleniyor. Hayvancılık sektöründeki zorluklar, kurbanlık fiyatlarını olumsuz etkileyebilirken, besiciler, sosyal medya aracılığıyla büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları hakkında bilgi veriyorlar. 2024 yılı için ortalama 110 bin TL'ye 400 kilo canlı dana satışa sunuldu. İşte kurbanlık düve, dana ve koyun fiyatları.

Dana kurbanlık canlı baskül kilo fiyatı 270 lira olarak belirlendi. 400 kilogram canlı ağırlığına sahip dana kurbanlık ise 110 bin TL'ye satışa sunuluyor.

500 kilo kurbanlık dana canlı fiyatı ise 135 bin TL olarak belirlendi.

Kurbanlık Düve Fiyatı 2024

Hayvan pazarlarında, ortalama 300 - 350 kilogram ağırlığında olan kurbanlık düve, 80 ila 85 bin TL arasında alıcı buluyor.

Kurbanlık Koyun Fiyatları

Bu sene, kurbanlık dana ve düve fiyatlarının yüksek olması, vatandaşları kurbanlık koyunlara yönlendiriyor. Çubuk hayvan pazarında, kurbanlık koyun fiyatları ortalama 8 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.