LGS'de İlk Üçe Giren Öğrencilere Ödül Verildi

LGS'de İlk Üçe Giren Öğrencilere Ödül Verildi

         Şırnak il Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, il genelinde Liselere Geçiş Sınavında (LGS) ilk üçe giren öğrencileri makamında kabul edip ödüllendirdi.

         Toki Şehit Komiser Umut Tuncay Ortaokulu öğrencilerinden olan, İrem Demir 483.67 puanla il birincisi: Silopi Bahçe Şehir Koleji Sude Naz Kurşun, 469.40 puanla İl ikincisi ve Silopi Dicle Ortaokulu Aybüke Mina Hendekçi, 467.19 puanla üçüncüsü olmuştu.

         Öğrencileri, velilerini ve öğretmenlerini makamında ağırlayan il Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, “2020-2021 eğitim öğretim yılı pandemi sürecinde çoğunluğu uzaktan eğitimle geçti ancak Milli Eğitim Bakanlığımızın EBA ve EBATV üzerinden, öğretmenlerimizin ise online derslerle, gayretleriyle öğrencilerimizi geliştirmek, öğrenmesini kolaylaştırmak ve sınava hazırlamak için var gücümüzle çalıştık. Şartlar ne olursa olsun başarıyı isteyen varsa imkan vardır. Bu gençler de başarıyı istediler ve elde ettiler. Biz de onlarla gurur duyduk, çok mutlu olduk. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

         Öğrencilerin gelecek planlarını da dinleyen İl Milli eğitim Müdiresi Nazan Şener, sohbetin ardından çeşitli hediyelerle öğrencileri ödüllendirdi. Veliler ile öğretmenleri ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Müdire Nazan Şener, öğrencilere başarılar diledi, velileri ve öğretmelerine de teşekkür etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.