Mardin Valisi Akkoyun: Üniversitemiz öğrencilerinin tüm ihtiyaç ve talepleri sağlanacak

Mardin Valisi Akkoyun: Üniversitemiz öğrencilerinin tüm ihtiyaç ve talepleri sağlanacak

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun başkanlığında, 2023-2024 akademik yılı öncesi öğrencilerin huzurlu ve güvenli şekilde eğitime devam etmesi için mevcut durum ve ihtiyaçlar görüşüldü.

Toplantıda, öğrencilerin yurt ve beslenme ihtiyaçlarının yanı sıra okula ulaşımlarının sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Aynı zamanda öğrencilerin okula ulaşımlarının rahat ve sorunsuz yapılabilmesi için de çalışmalar gözden geçirildi.

Vali Tuncay, toplantıda yaptığı konuşmada Mardin Artuklu Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin başarıya giden yolda her türlü ihtiyacının güvenli ve hızlı şekilde karşılanacağının altını çizerek,

“Öğrencilerimizin Mardin’imizde bulundukları süre boyunca huzurlu ve başarılı bir eğitim ortamının sağlanması için üniversitemiz başta olmak üzere tüm kurumlarımız faaliyetlerini özenle sürdürmektedir ve sürdürecektir. Yıl boyunca da öğrencilerimizin her türlü ihtiyaç ve talepleri devletimiz tarafından sağlanmaya devam edecektir" dedi.

Toplantıya, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ve Yurt Hizmetleri Müdürü Ümit Serçek katıldı.

Toplantı yapılan değerlendirme ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.