Memur-Sen’den Ak Parti Adayı Yarka’ya İadei Ziyaret

Memur-Sen’den Ak Parti Adayı Yarka’ya İadei Ziyaret

Memur-Sen'e bağlı, aralarında Eğitim Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Haber-Sen, Büro Memur-Sen'in de bulunduğu 11 sendikanın il ve ilçe teşkilatları, 31 Mart yerel seçiminde AK Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka'yı destekleme kararı aldı.

Memur-Sen'e bağlı 11 sendikanın yöneticileri, Sanat Sokağı’nda bulunan AK Parti seçim bürosunu ziyaret ederek, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve AK Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Yarka ile görüştü.

Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çatı, yaptığı açıklamada, milli iradenin her zaman yanında olduklarını belirterek, bu nedenle kenti ileri taşıyabileceğine inandıkları AK Parti adayını seçimde destekleyeceklerini söyledi.

Kentin geçmişte çok büyük acılar çektiğini ifade eden Çatı, şöyle konuştu: "Ben inanıyorum ki halkımız artık huzura ve hizmete oy verecek. 31 Mart'ta inşallah yeniden yeni Şırnak'ı birlikte inşa edeceğiz. Şırnak daha güzelini hak ediyor. Yaşanılan süreçler, stresler, ödenen bedelleri milletimiz unutmaz. Daha güzelini, daha iyi belediye hizmetini daha kaliteli standartlarda belediyecilik anlayışını hak ediyorlar. Bunun da ak ellerle olacağına inanıyoruz. İnşallah 31 Mart'ta da bu, sandığa yansır."

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar; Şırnak Memur Sen ve Yönetim Kurulları Seçim İrtibat Büromuzu ziyaret ederek Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet YARKA’ya desteklerini dile getirdiler. Kıymetli ziyaretleri ve verdikleri destekten dolayı tüm Şırnak Memur Sen ailesine teşekkür ediyoruz. Bu teveccühe layık olmak için elimizden gelen gayreti Şehrimizin ve Milletimiz için göstereceğiz” dedi..

Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka ise 11 sendikanın il ve ilçe temsilcilerinin desteğinden mutluluk duyduğunu belirtti.

31 Mart'ın kent için tarihi bir gün olacağını söyleyen Yarka, şunları kaydetti: "Güzel günler bizleri bekliyor. Sizler burada bizim en iyi gözümüzsünüz. Yaşam kalitenizi artırmak, çocuklarımızın geleceğini, güzel yarınlarını hazırlamamız için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Beraber olursak geleceğe güçlü adımlarla ilerleyebiliriz."

381a4c7b-c752-484d-8b97-7889c9ebf499.jpg

6d14ba9e-826f-486f-a214-59889f55947c.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.