Milletvekili Tatar’dan Ziraat Fakültesi Açıklaması; “Sözümün Arkasındayım, İdilli Kardeşlerimin Yanındayım”

Milletvekili Tatar’dan Ziraat Fakültesi Açıklaması; “Sözümün Arkasındayım, İdilli Kardeşlerimin Yanındayım”

Şırnak Üniversitesi Yönetimi Ziraat Fakültesinin Şırnak Merkez Kampüse geçici olarak taşınmasına karar verdi.li AK Parti Şırnak Milletvekili Tatar, “İdil Ziraat Fakültesi’nin İdil’de kalacağına dair daha önce söz vermiştik ve bu sözün arkasındayım" dedi

2023-2024 Eğitim sezonunda Şırnak Üniversitesi Senatosu İdil’de bulunan Ziraat Fakültesi’nin Şırnak’a taşınmasına karar vermişti. AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar’ın ilçede bulunan bir oteli öğrenciler için yurt olarak kiralamasından sonra fakültenin taşıma işlemi askıya alınmıştı. Şırnak Üniversitesi yönetimi, dün yaptığı açıklama ile Fiziki Altyapı, derslik yetersizliği ve barınma sorunları nedeniyle Ziraat Fakültesini geçici olarak merkez kampüse taşıyacağını açıkladı. Yapılan açıklama sonrası İdil’deki STK ve vatandaşlardan tepki açıklamaları gelmişti.

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar geçtiğimiz sene verdiği sözün arkasında olduğunu ifade ederek sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu; “İdil Ziraat Fakültesi’nin İdil’de kalacağına dair daha önce söz vermiştik ve bu sözün arkasındayım. Sonuna kadar İdilli kardeşlerimin yanındayım. Bu işi durdurmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi..

İlgili Haberler

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum