Müdire Şener, Beytüşşebap’taki Okullarda Ziyaret Gerçekleştirdi

Müdire Şener, Beytüşşebap’taki Okullarda Ziyaret Gerçekleştirdi

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Beytüşşebap ilçesindeki 75.Yıl ilkokul- Ortaokulu Şehit Mehmet Ali Bozkurt ilkokulu-Ortaokulu ve Cumhuriyet ilkokulu-ortaokullarına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette kendisine İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Öğmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Aktuğ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sevim, İlçe Şube Müdürü Ömer Asaf Erol ile okul müdürleri ve öğretmenleri eşlik etti.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda başlanan yüz yüze eğitimin başlamasıyla İl Milli Eğitim Müdiresi öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Ziyaret sırasında öğrenciler ile buluşan Şener, yüz yüze eğitimin gerçekleştiği sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir müddet sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdiresi, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarı dileklerini iletti.

Okulda birtakım incelemelerde bulunan Şener, okula dair yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sonrası, kentin salgın durumuna göre düşük riskli düzeyde olduğunu belirten Şener; “Ülkemizdeki iller salgın durumlarına göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olmak üzere dört düzeye ayrıldı. İlimiz de risk seviyesi en düşük seviye olan iller arasında. Ben başta salgının başından bu yana fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, kamu kurumu personellerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

REHAVETE KAPILMAMAK SON DERECE ÖNEMLİ

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Şırnak’ın düşük riskli seviyede olması nedeniyle vatandaşların rehavete kapılmamaları, her zamankinden daha fazla hijyen tedbirlerine dikkat etmeleri, maske, mesafe ve hijyen kuralını unutmamaları gerektiğini belirtti.

Tedbirleri koruyarak daha fazla normalleşeceğimizi belirten Şener; "Bugün çok mutluyuz, inşallah bunu sürdürmek için var gücümüzle tüm Şırnak olarak hep beraber Başaracağız." ifadelerine yer verdi.

 Konuşmasının ardından ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sonlandırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.