Müdür Tetik, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Müdür Tetik, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Tetik, idil ilçesine bağlı Süryani köylerinde bulunan ilkokulları ziyaret etti.


İl Müdürü Mirza Tetik, İdil ilçesinde bulunan Süryani vatandaşların yaşadığı Öğündük ve Haberli köylerindeki ilkokulları ziyaret etti.

Sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Müdür Tetik, öğretmenlerle kısa bir toplantı gerçekleştirerek dilek ve temennilerde bulunduktan sonra okuldan ayrıldı. Müdür Tetik’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit ve Şube Müdürü Ahmet Ak eşlik etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Tetik, İdil ilçe ziyareti kapsamında, Karalar AİHL, Karalar Anaokulu, Karalar İlkokulu, Selahaddin Eyyubi İlkokulu ve Kazım Karabekir Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Müdür Tetik, öğretmenlerle kısa bir toplantı gerçekleştirdikten sonra okuldan ayrıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Tetik, İdil ilçesine gerçekleştirilen program kapsamında, İdil Sırtköy beldesi, Deştadara İlk-Ortaokulunu ziyaret etti.

Burada incelemelerde bulunan Müdür Tetik, öğrencilerle bir araya geldi.

Öğretmenlerle kısa bir toplantı gerçekleştirerek talep ve önerilerini dinledikten sonra programına devam etmek üzere okuldan ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.