NAZAN ŞENER, GÜÇLÜKONAK OKULARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

NAZAN ŞENER, GÜÇLÜKONAK OKULARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Güçlükonak İlçesinde okularda incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdiresin Nazan Şener, Güçlükonak Çok Programlı Anadolu Lisesinde Görev Yapan Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız  Abdullah Öğmen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kayran ve Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet Aktuğ eşlik etti.Kendisini karşılayan okul yönetimi ve öğretmenler ile okul binasını gezerek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdiremiz, EBA Destek Noktasında eğitim alan öğrencilerle hasbihal ederek derslerinde başarılar diledi. Öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdiresi, içinde bulunduğumuz  zorlu salgın sürecinde emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek kendilerinin öneri ve taleplerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Güçlükonak İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğü Ve  İlçe Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet  Aktuğ  makamında ziyaret edilerek başta uzaktan eğitim olmak üzere eğitim-öğretim ile ilgili bir çok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki halı atölyesi ve el sanatları atölyesini gezerek kurslarda yapılmış olan ürünleri inceledi. Kursiyerler ile sohbet eden İl Milli Eğitim Müdiresi kendilerinden öneri ve taleplerini alarak iyi dilekler ile ziyareti sonlandırdı.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Güçlükonak 75.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunu Ziyaret Etti.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, okul binasını gezerek  Z-Kütüphane, Konferans Salonu, Robotik Kodlama Sınıfında incelemelerde bulundu. Okulun Fen Bilimleri Öğretmeni, ilçenin köylerinden topladığı numunelerle  yapmış olduğu fosil çalışmasını İl Milli Eğitim  Müdiresi  Nazan Şener'e sundu. Daha sonra Eba Destek Noktasını gezen İl Milli Eğitim Müdiresi, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, öğretmenlerle bir araya gelerek çalışmaları için hepsine teşekkürlerini sundu.

İl Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Nazan Şener, Gümüşyazı İlk-Ortaokulunu Ziyaret Etti

 İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Eğitim öğretime devam eden  öğrencilerle hasbihal ederek derslerinde başarılar diledi. Öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdiresi içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinde emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek kendilerinin öneri ve taleplerini aldı.

Mahalle Muhtarı Halit İlhan ile Eğitim öğretim, öğrencilerin ve öğretmenlerin durumu ile ilgili çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunan İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, iyi dilek ve temenniler ile ziyareti sonlandırdı.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Fındık İlk-İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener okul yönetimi ve öğretmenler ile okul binasını gezerek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Eğitim öğretime devam eden  öğrencilerle hasbihal ederek derslerinde başarılar diledi. Öğretmenlerle bir araya geldi. emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek kendilerinin öneri ve taleplerini aldı. beldenin  öğretmen konutlarında incelemelerde bulunan İl  Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, iyi dilek ve temenniler ile ziyareti sonlandırdı.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.