Örnek Belediye Başkanı’na Ödül! Başkan Babat Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Oldu

Örnek Belediye Başkanı’na Ödül! Başkan Babat Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, Kent&Başkan Dergisi tarafından düzenlenen oylamada yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Kent&Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye'yi kapsayan ve tüm belediyelerin aday olduğu "Kent&Başkan Ödülleri" için gerçekleştirilen oylama sona erdi. Türkiye'yi kapsayan online anket ile Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) belediye başkanı Alihan Babat seçildi.

Başkan Babat, seçildiği günden beri beldenin yanı sıra birçok ilçe ve ilde vatandaşlar için projelere imza attı. Eğitim ve sağlık yanı sıra birçok alanda ilklere imza atan başkan, dün bir otelde yapılan ödül töreninde plaketi aldı. Babat, "Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün bakanlarımıza ve valimize çok teşekkür ederim. Onların destekleriyle beldemde ve ilimde birçok hizmete imza attım. Çok şükür rabbime. Elimden geldikçe halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğim. Bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.