Şırnak’ta AK Partili Belediye Başkanı İstifa Etti! İşte Yeni Partisi

Şırnak’ta AK Partili Belediye Başkanı İstifa Etti! İşte Yeni Partisi

2019 Yerel seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat partisinden istifa ettiğini ve Yeniden Refah Partisi Şenoba Belediye Başkanı olduğunu açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı seçilen yaptığı çalışmalar ve yardımlar ile adından söz ettiren Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat, yaptığı yazılı açıklama ile Ak Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

Yeni dönemde Yeniden Refah Partisi Şenoba Belediye Başkan Adayı olan Alihan Babat yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi; “ Bugün, önemli bir kararı sizlerle paylaşmak için buradayım. Yerel yönetimde, beldemizi daha yaşanabilir ve daha adil bir yere dönüştürmek için adım atmaya karar verdim. Bu sebeple, Yeni Refah Partisi'nden belediye başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Beni tanıyanlar bilirler ki, adalet ve yardımseverlik benim için sadece kelimeler değil, yaşam felsefesidir. Hayatım boyunca, herkesin eşit haklara ve fırsatlara sahip olması gerektiğine inandım ve bu inançla hareket ettim. Belediyemizdeki her bireyin yaşam kalitesini artırmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için buradayım. Adaletli bir yönetim anlayışıyla, herkesin sesini duyuracağı, herkesin ihtiyaçlarına cevap bulacağı bir yönetim oluşturmayı hedefliyorum. Bu zorlu yolculukta, siz değerli hemşehrilerimin desteği ve güveni benim için son derece önemlidir. Sizlerin desteğiyle birlikte, beldemizi daha yaşanabilir, daha adil ve daha güzel bir yer haline getireceğimize inanıyorum. Yerel yönetimde yeni bir dönemi başlatmak için buradayım. Adalet ve yardımseverlik ilkeleriyle, hep birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için el ele verelim”
Yeniden Refah Partisi Şenoba Belediye Başkan Adayı Alihan Babat'ın rakipleri Ak Parti'den Çetin Babat.

1c92dbbd-06af-4516-8a9e-c1eeeace6a01.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum