Polis Memuru ’Askıda Kırtasiye Projesi' ile 300 öğrenciye destek oldu
Ankara'da startı verilen proje, Şırnak'ta 300 öğrenciye ulaştırılan kırtasiye yardımıyla ikinci adımını attı. Hedef ise on binlerce çocuğun eğitim yolculuğuna katkı sunmak. Projeyle ilgili konuşan Şahin, hedeflerinin ülkenin en ücra köşesinde kırtasiye ihtiyacı olan çocuklara ulaşmak olduğunu söyledi. Şehir fark etmeksizin tüm çocukları kucaklamak istediklerini aktaran Şahin, "Özellikle okul dönemi olması münasebetiyle böyle bir proje bizi çok heyecanlandırdı. Hayırseverlerin desteği ile okulların açılmasıyla birlikte bu projeyi gerçekleştireceğiz inşallah" dedi.
Yıllar içinde binlerce kişiye akülü sandalye dağıtarak gönüllerde taht kuran Şahin'in yeni girişimi, özellikle eğitim çağındaki çocuklar için büyük önem taşıyor.
Şırnak'ın Tepeönü köyünde yaşayan Uğur Yıldız, "Polis memuru Mustafa Şahin'in böyle bir proje gerçekleştirmesi ve köyümüzdeki çocuklara da ulaşması bizleri çok memnun etti. Allah kendisinden razı olsun. Bu vesileyle çocuklarımızın mutluluğu arttı" diye konuştu.
İstanbul, Bitlis, Siirt, Mersin, Van, Batman, Mardin ve Şanlıurfa'da da hayata geçirilecek proje, Türkiye genelinde yüzlerce öğrencinin eğitim masraflarını hafifletecek.
Toplumun her kesiminden takdir toplayan Mustafa Şahin, "Askıda Kırtasiye" ile hem çocukların geleceğine hem de Türkiye'nin eğitim seferberliğine katkı sunuyor.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.