Rektör Alkış, İftar’da Öğrenciler İle Biraya Geldi

Rektör Alkış, İftar’da Öğrenciler İle Biraya Geldi

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdurrahim Alkış iftarda merkez yemekhanede öğrenciler ile bir araya geldi.

Ramazan ayı münasebetiyle birçok etkinlik ve davetiyelere katılan Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, öğrenciler ile iftar açtı. Merkezi yemekhanede öğrencilerle iftarda bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Alkış’a Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Faysal Yatman’da eşlik etti.

Öğrencilerle iftarda aynı sofrada buluşan Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, orucunu açtıktan sonra öğrencilerle sohbet etti.

Rektör Prof. Dr. Alkış ile aynı sofrada oruç açan öğrenciler sevinçlerini gizleyemedi. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Alkış, makul talepleri yerine getirebileceklerini vurguladı. Rektör Prof. Dr. Alkış, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kampüsler, üniversite öğrencilerinin nitelikli zaman geçirebilecekleri mekanlardır. Öğrencilerimiz eğitim hayatlarından sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere değin zamanlarının çoğunu kampüs alanında geçirmektedirler. Bu bağlamda kampüs, öğrencilerin dünyasıdır ve biz de bu dünyada daha güzel ve niteli bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapacağız. Ben bugün öğrencilerimizle birlikte aynı sofrada orucumu açmaktan dolayı çok mutluyum. Onlarla birlikte oruç açmak, onlarla hasbihal etmek gerçekten çok güzel bir duygu.”

rektorumuz-prof-dr-alkis-ogrencilerle-ayni-sofrada-orucunu-acti-cay-faslinda-gelecegin-meslekleri-ko-ed88ab73-b50d-4f7c-99a3-cc717ad18286.jpeg

rektorumuz-prof-dr-alkis-ogrencilerle-ayni-sofrada-orucunu-acti-cay-faslinda-gelecegin-meslekleri-ko-59f61ffe-bb89-4123-8e72-5c29d9a45690.jpeg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.