Sağlık Bakanlığı Heyetinden Şırnak 500 Yataklı Bölge Devlet Hastanesi’nde İnceleme

Sağlık Bakanlığı Heyetinden Şırnak 500 Yataklı Bölge Devlet Hastanesi’nde İnceleme

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Genel Müdürlüğü heyeti Şırnak\'ta incelemelerde bulundu. 500 Yataklı Bölge Hastanesi alanını inceleyen heyetin ziyareti çalışmaların hızlandırılması için umut verdi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden bir heyet Şırnak’ta çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Dairesi Başkanı Suat Çoban, İl Sağlık Müdürü V. Dr. Gökhan Binici ve ilgili hizmet başkanlarıyla birlikte Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Arsa ve Kamulaştırma Birim Sorumlusu Hakan Demirtaş ile buluştu. Ayrıca, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye, Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanı Özkan Arslan, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Eray Çınar, Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yalınkılıç, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Daire Başkanı Uzm. Dr. Şükrü Yorulmaz da heyette eşlik etti.

Şırnak 500 Yataklı Bölge Devlet Hastanesi ve UMKE Deposu İnşaatı İncelemeleri

Heyet, Şırnak 500 Yataklı Bölge Devlet Hastanesi inşaat alanı ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği UMKE depo inşaat alanında detaylı incelemelerde bulunuldu. Bu kritik sağlık altyapı projelerinin ilerleyişini değerlendirdi ve yapılması gerekenler belirlendi.

Ziyarettin amacı sağlık kuruluşlarının daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmasını sağlamak. Hastaların daha iyi ve etkin bir sağlık hizmeti alabilmesi için atılacak adımların belirlenmesi konusunda istişarede bulunmak.

Sağlık alanında yapılan yatırımlar, bölgedeki sağlık standartlarının arttırılması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması adına son derece önemli. Şırnak'taki bu büyük hastane inşaatı ve UMKE depo projesi, bölgedeki acil sağlık hizmetlerine ulaşımı kolaylaştıracak ve sağlık altyapısı altyapısını güçlendirecek.

glxrpiowmaeez3u.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum