Şener, Cizre İsmail Ebul-İz Bilim Ve Sanat Merkezini Ziyaret Etti

Şener, Cizre İsmail Ebul-İz Bilim Ve Sanat Merkezini Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Cizre İsmail Ebul-İz Bilim Ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

 

 

Ebul-İz Bilim Ve Sanat Merkezi ziyaretinde Müdire Şener’e İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kayran, İl Şube Müdürü Sabri Salgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve İlçe Şube Müdürü Jülide Aydın eşlik etti. 

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, İsmail Ebul-iz Bilim ve Sanat Merkezi binasını, bilim ve sanat adına yapılmış ayrı ayrı odaları gezerek merkezin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Cizre Ebul-iz Bilim ve Sanat Merkezinde öğretmenlerinden alanlarında yürütülen çalışmalar için bilgi alan İl Milli Eğitim Müdiresi bilimsel proje, çalışmalarını yerinde inceledi.

Üstün yetenekli öğrencileri uluslararası ölçekler kullanarak tespit etmek, bu öğrencilere farklılaştırılmış eğitim programları uygulayarak bilim ve sanat dünyasına milli ve manevi değerleri özümsemiş lider bireyler kazandırmak adına eğitim veren sanat merkezinde İl Milli Eğitim Müdiresi merkezde bulunan teknolojik ve bilim adına yapılan materyalleri test etti. Bu çalışmalarından dolayı İsmail Ebul-iz Bilim ve Sanat Merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

Bilimsel proje ve çalışmaları inceledikten sonra İl Milli Eğitim Müdiresi çalışmaları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.