ŞENER KÖY VE OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ŞENER KÖY VE OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Köy ve Okul ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor yeni eğitim öğretim yılı için alınması gereken tedbirleri konusunda öğretmenler ile bir araya geliyor.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Okulu Bulunmayan Köye Giderek Muhtarla Görüşme Gerçekleştirdi. Merkez İlçeye bağlı Kavuncu Köy Muhtarı Mehmet Hamitoğlu'nun köyde okul olmamasından kaynaklı öğrencilerin taşımalı eğitimde yaşadıkları sorunlar sebebiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünden köylerine okul açılmasını talep etmesi üzerine; İl Milli Eğitim Müdiremiz Nazan Şener, köy muhtarını ziyaret etti. Ziyarette kendisine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mirza Çazım da eşlik etti. Köyün durumu, öğrenci sayısı, taşıma şartları gibi başlıca konularda muhtarımızla hasbihal edilerek köyde incelemelerde bulunuldu. Şener, köy muhtarımıza eğitim konusundaki hassasiyeti ve ilgisi için teşekkürlerini sunarak ziyareti sonlandırdı.

Şener. Kumçatı Beldesinde Kumçatı Anaokulu'na giderek öğretmenler ile buluşan İl Milli Eğitim Müdiresi, öğretmenlerin Zümre Toplantılarına konuk oldu. Kendisi, okul binasını gezerek yeni eğitim öğretim yılı için alınması gereken tedbirleri de yerinde inceledi ve okul müdürüne gerekli bilgilendirmelerde bulundu. Öğretmenlerin talep ve önerileri de dinlenerek kendilerine sağlıklı ve başarı dolu bir eğitim yılı dilendi.

 İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, yeni eğitim öğretim yılı için uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimin daha güvenli ve kaliteli olabilmesi adına Zümre Toplantılarını önemle icra eden tüm öğretmenlerimize teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Şener,Kumçatı Beldesinde Yunus Emre İlkokulu'na giderek öğretmenler ile buluşan İl Milli Eğitim Müdiresi, öğretmenlerin Zümre Toplantılarına konuk oldu. Aşağı Mahalle Muhtarı Abdullah Sakin'in okula gelmesiyle, kendisi ile birlikte okulun binası ve dış çevresini gezen İl Milli Eğitim Müdiresi, okulun bakım-onarım ve diğer ihtiyaçlarını yerinde inceleyerek tespit ve değerlendirmelerde bulundu. Yeni eğitim öğretim yılı için alınması gereken tedbirlerin de kontrolünü yaparak okul müdürüne gerekli bilgilendirmeleri iletti.

Nazan ŞENER, yeni eğitim öğretim yılı için uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimin daha güvenli ve kaliteli olabilmesi adına Zümre Toplantılarını önemle icra eden tüm öğretmenlere teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Şener Kumçatı Beldesinde Şehit Mehmet İnal İlk-Ortaokulu'na giderek öğretmenler ile buluşan İl Milli Eğitim Müdiresi, öğretmenlerin Zümre Toplantılarına konuk oldu. Kendisi, okul binasını gezerek yeni eğitim öğretim yılı için alınması gereken tedbirleri de yerinde inceledi ve okul müdürüne gerekli bilgilendirmelerde bulundu. Öğretmenlerin talep ve önerileri de dinlenerek kendilerine sağlıklı ve başarı dolu bir eğitim yılı dilendi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ NAZAN ŞENER, KUMÇATI BELDESİNDE ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ.

Kumçatı Beldesinde tüm gün okullarımızda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdiresi, okulların ardından öğrenci ve velilerimizle bir araya geldi ve okulların durumunu bir de öğrencilerden dinleyerek kendilerinin taleplerini aldı. Yöresel tandır ekmeği yapmakta olan velilerimize eşlik ederek kendilerini uzaktan eğitim ve salgın sürecinde dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında bilgilendirdi.

ŞIRNAK’TA SULAMADA KULLANILAN ELEKTRİK TÜKETİM BEDELİNİN %45’İ BAKANLIK KARŞILANDI

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şırnak’ta Sulamada Kullanılan Elektrik Tüketim Bedelinin %45’i Bakanlıkça Karşılandığını duyurdu.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından  Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde, kamu kurum ve kuruluşları hariç, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı çiftçilere veya sulama birliği/sulama kooperatiflerine üye ÇKS'ye kayıtlı çiftçilere 2018 yılında %65 olmak üzere her yıl %10 azaltılmak suretiyle beş yıl süre ile tarımsal amaçlı sulamada kullanılacak elektrik tüketim bedelinin desteklenmesi kararlaştırılmıştı.

Bakanlığımızca Tarımsal Sulamada Kullanılan Elektrik Tüketim Bedelinin Desteklenmesi amacıyla üreticilerimize 2020 yılı ürünü için ilk etapta 75 faturanın %45'i olan 447.171,01TL, ödeme gerçekleştirilmiştir. Söz konusu destek için ikinci etapta 93 faturanın %45'i olan 541.884,26TL ve üçüncü etapta da 36 faturanın %45'i olan 472.285,23TL  ödemeye esas icmaller Bakanlığa gönderilmiştir. Bu kapsamda 2020 yılı ürünü için tarımsal sulamada kullanılan elektrik tüketim bedeli adı altında toplam 204 faturanın %45'i olan 1.461.508,50 TL Bakanlığımız adına ödemesi gerçekleştirilmiş olunacaktır. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur ”denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.