ŞENER OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ŞENER OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Merkez İlçe Şehit Ahmet Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şırnak İmam Hatip Ortaokuluna Ziyarette Bulundu.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener’e Ziyarette kendisine Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Enver Kayran eşlik etti. Kendilerini karşılayan okul yönetimi, okul binasında kütüphane, mescitler, konferans salonu ve sınıfları gezdirerek okul hakkında genel bilgilendirme yaptı. Öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdiresi, içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinde emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek kendilerinin öneri ve taleplerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, yeni eğitim-öğretim yılında öğretmen ve yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Şırnak İmam Hatip Ortaokuluna geçerek okul yönetimi ile okul binasını gezerek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdiresi, Destekleme Yetiştirme Kursları (DYK) olan öğrencilerin sınıflarına konuk olarak kendileriyle hasbihal etti ve derslerinde başarılar diledi. Öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdiresi, içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinde emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek kendilerinin öneri ve taleplerini aldı.

Şener, yeni eğitim-öğretim yılında öğretmen ve yöneticilere başarılar dileyerek iyi dileklerle ziyareti sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.