ŞENER, TERÖRÜN YIKTIĞI, YENİDEN İNŞA EDİLEN OKULLARDA EĞİTİME DEVAM EDİYOR

ŞENER, TERÖRÜN YIKTIĞI, YENİDEN İNŞA EDİLEN OKULLARDA EĞİTİME DEVAM EDİYOR

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener. Şırnak'ta 101 bin öğrencimiz kademeli şekilde eğitim öğretime başladı.


İl Milli Eğitim Müdiremiz Nazan Şener yaptığı açıklamada, "Terör örgütü 11 okulu yıktı, 60 okulda hasar meydana getirdi. Bakanlığımızın ve Valiliğimizin desteği ile yıkılan okulların yerine yenileri yapıldı, hasarlı okullar onarıldı. Şırnak'ta 101 bin öğrencimiz kademeli şekilde eğitim öğretime başladı." bilgisini aktardı.

İl Milli Eğitim Müdiresi  Nazan Şener, "Okullarımızda devam eden eğitim sürecinde saatleri planlanarak öğrenciler ayrı ayrı teneffüse çıkmakta, teneffüslerde derslikler havalandırılmaktadır ve köy okullarımız dahil ilimizdeki tüm okullarımızda sosyal mesafeyi koruyacak, maske ve hijyen temini için gerekli ödenekler Bakanlığımız tarafından gönderildi. İhtiyacı olan  okullara İl Müdürlüğü olarak da Özel İdare olarak da Valilik desteğiyle takviyede bulunmaktayız." diye belirtti. Güzel bir eğitim öğretim dönemi olmasını dileyen İl Milli Eğitim Müdiremiz; "Amacımız vatanını, milletini seven, faydalı, üretken, çalışkan, dürüst gençler yetiştirmek. Bu amaçla da eğitim ortamlarımızı en iyi şekilde güncelledik. Eğitim ortamını güncellerken de üretken gençler yetiştirmek adına mesleki eğitim ayağına da önem verdik." diye ekledi.

Öğrenci ve velilerle yapılan görüşmelerde kendilerinin de  yüz yüze eğitimin başlamasından memnuniyet duydukları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.