Silopi'de Husumetli 2 Aile Barıştırıldı!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile, belediye eş başkanları, parti yöneticileri ve milletvekillerin aracılığı ile barıştırıldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde iki ailer arasında uzun süredir devam eden husumet, gerçekleştirilen barış töreni ile sona erdi. Silopi'nin Nevroz Parkı'nda düzenlenen bu anlamlı tören, belediye eş başkanları, parti yöneticileri, milletvekilleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Barışın Mimarları: Belediye ve Parti Yöneticileri

Silopi'de düzenlenen barış töreninin mimarları arasında Belediye Eş Başkanları Jiyan Ormanlı ve Renas Onuk yer aldı. Ayrıca, Seydayê Mele Qasim'in yanı sıra Dem Parti Şırnak İl ve İlçe Eş Başkanları ve Yöneticileri de törene katılarak barış sürecine destek verdi. DBP Şırnak İl ve İlçe Eş Başkanları ve Yöneticileri de bu organizasyonda hazır bulundu.

ekran-alintisisw.jpg

Nevroz Parkı'nda Anlamlı Tören

Nevroz Parkı, barış törenine ev sahipliği yaparak iki aile arasındaki husumetin sona ermesine tanıklık etti. Törene Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal, çeşitli sivil toplum kuruluşları (STK'lar) ve çok sayıda vatandaş da katılım gösterdi. Barışın sağlanması, katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

ekran-alintisi.jpg

casla.jpg

sfcakl.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum