SINAVA KATILACAK ÖĞRENCİ VE GÖREVLİLER İÇİN KORUYUCU SİPERLİK VE CERRAHİ MASKE ÜRETİMİ TAMAMLANDI

SINAVA KATILACAK ÖĞRENCİ VE GÖREVLİLER İÇİN KORUYUCU SİPERLİK VE CERRAHİ MASKE ÜRETİMİ TAMAMLANDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde; İlimiz Merkez Ve İlçelerinde Kurulan Atölyelerde, Liselere Giriş Sınavına(LGS) Katılacak Öğrenci Ve Görevliler İçin Gerekli Koruyucu Siperlik Ve Cerrahi Maske Üretimimiz Tamamlandı.

            Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğünce pandemi sürecinin başında kurularak aktif hale getirilen atölyelerde, gönüllülük esasıyla çalışan yönetici, öğretmen, usta öğretici ve öğrenciler  İl genelinde 315.000 Cerrahi Maske ve 6.850 Koruyucu Siperlik Maske üretimi gerçekleştirdi. Seferberlik bilinciyle sürdürülen üretim çalışmaları sonucu, İlde kamu kurumlarının, sağlık ve güvenlik personelinin, esnaf ve vatandaşların maske ihtiyacını giderildi . Bununla birlikte LGS'ye girecek öğrencilerin ve sınav görevlileri için 70.030 Cerrahi Maskenin ve 2.350 Siperlik Maskenin Okul Müdürlüklerine dağıtımı gerçekleştirildi.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bu anlamlı seferberlik için başta desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN olmak üzere elini taşın altına koyan tüm yönetici, öğretmen, usta öğretici ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.