Şırnak Barosu’nda Başkanlık Seçimi İçin Geri Sayım Başladı

Şırnak Barosu’nda Başkanlık Seçimi İçin Geri Sayım Başladı
Şırnak Barosu’nun yeni başkanının belirleneceği seçim için geri sayım başladı. Mevcut Başkan Abdullah Fındık ile Avukat Metin Tatar’ın yarışacağı seçim süreci, 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak kongreyle başlayacak.

Şırnak Barosu’nda başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Avukat Abdullah Fındık ile başkan adayı Avukat Metin Tatar, yeni dönemde baro başkanlığı görevini üstlenmek için yarışacak.

Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongrede, 10 Ekim Cumartesi günü başkan adaylarının konuşmalarıyla seçim süreci başlayacak. Kongrenin ardından 11 Ekim Pazar günü yapılacak oylama sonucunda Şırnak Barosu’nun yeni başkanı belli olacak.

Seçim öncesinde her iki adayın yönetim kurulu listeleri de şekillenirken, hukuk camiasında seçim sonuçları merakla bekleniyor.

Abdullah Fındık’ın yönetim kurulu listesi

Mevcut Başkan ve başkan adayı Av. Abdullah Fındık’ın yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor:

  • Av. Emine Azizoğlu
  • Av. Murat Aydoğan
  • Av. Nimet Kuzu
  • Av. Mümtaz Savda
  • Av. Kasım Ökten
  • Av. Hamdullah Demir
  • Av. Hacı Arsu
  • Av. Metin Özçınar
  • Av. Serkan Karakaş
  • Av. Harun Bilge

Metin Tatar’ın yönetim kurulu listesi

Başkan adayı Av. Metin Tatar’ın yönetiminde ise şu isimler yer alıyor:

  • Av. Edibe Munğan
  • Av. Mazlum Doğan
  • Av. Neçirvan Ökten
  • Av. Nursel Göral
  • Av. Mehmet Yakut
  • Av. Furkan Ahmed Radirhan
  • Av. Rıdvan Külter
  • Av. Nihat Mol
  • Av. Hasan Aytiş
  • Av. Şükrü Akçil

Şırnak Barosu’nda başkanlık yarışının sonucu, 11 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek oy verme işleminin ardından netlik kazanacak.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.