Şırnak, Batman ve Siirt İllerinde Memur Alımı Yapılacak! Son Başvuru 15 Nisan

Şırnak, Batman ve Siirt İllerinde Memur Alımı Yapılacak! Son Başvuru 15 Nisan

Dicle Kalkınma Ajansı, Şırnak, Batman ve Siirt illerinde kalkınma projelerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere 2 uzman personel alacak. Memur olmak isteyenler 15 Nisan’ı kaçırmasın.

TRC-3 Bölgesi illerini kapsayan Dicle Kalkınma ajansı personel alımına gideceğini duyurdu. Bölgenin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla Şırnak, Batman ve Siirt illerinde çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere 2 uzman alımı gerçekleştirecek DİKA.

Alım İçin Aranan Kriterler

Eğitim Şartı: Adayların, ilanda belirtilen bölümlerden birinde veya bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurt içi veya yurt dışı yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmaları gerekmektedir.

KPSS Şartı: Adayların, 2022 veya 2023 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS), mezun oldukları alana göre belirtilen puan türlerinden birinden en az 80 puan almış olmaları şarttır.

Dil Yeterliliği: Adayların, sınav başvuru tarihinden önceki 5 yıl içinde İngilizce dil yeterliliği için YDS’den en az 70 puan (C) düzeyinde veya dil yeterliği açısından uluslararası geçerliliği olan ve eşdeğer kabul edilen bir sınavdan asgari (C) düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru süreci, 25 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 15 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek olup, adaylar başvurularını Dicle Kalkınma Ajansı’nın resmi internet adresi üzerinden yapacaklardır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.