Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka Oyunu Kullandı

Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka Oyunu Kullandı

Oy verme işlemlerinin saat:07:00’da başladığı Şırnak’ta Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka oyunu kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde Şırnak’ta yaşayanlar oylarını kullanmaya başladı. Sabah saat 07.00'de başlayan ve 343 bin 495 seçmenin bulunduğu Şırnak’ta Ak Parti Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka oyunu kullandı. Başkan Adayı Yarka oyunu Şükrü Geliş İmamhatip Ortaokulunda 1085 numaralı sandıkta kullandı.

Oyunu kullanan Başkan Adayı Yarka, "2024 yerel seçimleri için oyumuzu kullandık. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Şırnak’ımıza da hayırlı olsun. Sabahtan beri sandıkları geziyoruz. Çok güzel, huzurlu, sıkıntısız bir seçim geçiriyoruz. Millet takdirini kullanacak. Gördüğüm kadarıyla millet takdirini hizmet yanlısından kullanacak. Dünkü halk buluşmamızda halk zaten kararını vermişti. Allah nasip ederse bugün resmi olarak sonuçlar belli olacak. Güzel bir oy almayı düşünüyoruz, hedefliyoruz. Allah razı olsun milletimizden. Kasasız belasız bir seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Oy verme işlemi öncesinde sandıkları dolaşan Başkan Adayı Mehmet Yarka, oy verdikten sonrada okul bahçesinde bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Adayı Mehmet Yarka’ya eşi Fatma Yarka ve 4 torunu eşlik etti. Başkan Adayı Yarka, eşi ve torunları ile zarfı sandığa attı.

e4ad7cdc-eccd-4c2a-a446-56d247617725.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum