Şırnak Belediyesi 6 Aracını Satışa Çıkarıyor
Şırnak Belediyesi, envanterinde kayıtlı bulunan 6 aracı toplu satışa çıkarıyor. Ekonomik ömrünü tamamlamış ve çalışır durumda olan araçların satışı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif artırma usulüyle gerçekleştirilecek.
İhale, 25 Eylül 2025 Perşembe günü saat 14.00’te, Bahçelievler Mahallesi Belediye Bulvarı No:2 adresinde bulunan Şırnak Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılacak.
Satışa Çıkarılan Araçlar:
- Fatih BMC Kamyon – 2001 model – Ekonomik ömrünü tamamlamış
- Isuzu D-Max – 2011 model – Ekonomik ömrünü tamamlamış
- Isuzu D-Max – 2011 model – Çalışır durumda
- Isuzu D-Max – 2008 model – Ekonomik ömrünü tamamlamış
- Ceylan Lowbet – 2005 model – Çalışır durumda
- İveco Kurtarıcı – 2005 model – Çalışır durumda
Toplam muhammen bedel 1 milyon 381 bin 666,66 TL olarak belirlenirken, geçici teminat tutarı ise 41 bin 449,99 TL olacak.
Şartname ve Başvuru
İhaleye katılmak isteyenler, araç şartnamesini 1.000 TL karşılığında Şırnak Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Birimi’nden temin edebilecek.
Ayrıca, katılımcıların ihaleden önce araçları yerinde görmeleri ve gördükleri haliyle kabul ettiklerine dair yazılı beyan sunmaları gerekiyor.
İhaleye Katılım İçin Gerekli Belgeler
İsteklilerden, kimlik belgelerinden adli sicil kaydına, noter tasdikli imza beyannamesinden Şırnak Belediyesine borcu olmadığına dair güncel belgeye kadar birçok evrak talep ediliyor. Tüzel kişiler için ayrıca Ticaret Sicil Gazetesi, vergi kaydı ve imza sirküleri gibi belgeler de isteniyor.
Şırnak Belediyesi, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olduğunu vurgularken, posta, faks ve e-posta yoluyla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğini duyurdu.
Kaynak:Mehmet DEMİRHAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.