Şırnak Devlet Hastanesi’nin O Bölümüne Yeni Bir Uzman Doktor Atandı! Hemen Randevu Alın

Şırnak Devlet Hastanesi’nin O Bölümüne Yeni Bir Uzman Doktor Atandı! Hemen Randevu Alın

Şırnak Devlet Hastanesi'nde hizmet veren Kardiyoloji bölümüne uzman doktor olarak atanan Mehmet Emin Gökçe, hasta kabulüne başladı. Artık MHRS üzerinden randevu alarak kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Şırnak Devlet Hastanesi, kardiyoloji alanında yeni bir uzman doktorla güçleniyor. Uzm. Dr. Mehmet Emin Gökçe'nin hasta kabulüne başlamasıyla birlikte, kalp sağlığına yönelik daha etkin hizmetler sunulmaya başlandı.

Yeni Uzman Doktor, Şırnak Devlet Hastanesi'nde Hasta Kabulüne Başladı

Şırnak Devlet Hastanesi, kardiyoloji alanında daha etkin hizmet vermeye hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda, Uzm. Dr. Mehmet Emin Gökçe, yeni bir atama ile kardiyoloji bölümüne katıldı. Hastanın sağlık ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin yanıt verebilmek adına hasta kabulüne başladı.

Uzman Doktor Mehmet Emin GÖKÇE Artık Şırnak Devlet Hastanesi'nde

Şırnak Devlet Hastanesi, kardiyoloji alanında uzman doktor kadrosunu güçlendirdi. Uzm. Dr. Mehmet Emin Gökçe, bu güçlendirme hareketinin bir parçası olarak hastanenin bünyesine katıldı. Şimdi, kardiyoloji bölümünde hasta kabul ederek, bölge halkının kalp sağlığına daha yakından hizmet verecek.

MHRS Üzerinden Randevu Alın!

Şırnak Devlet Hastanesi'nde yeni atanan uzman doktor Mehmet Emin Gökçe ile randevu almak artık çok daha kolay! MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden hızlıca randevunuzu ayarlayabilirsiniz. Sağlıklı bir kalp için adımınızı atın ve uzman doktorunuzla tanışın!

doktoremin.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.