Şırnak Emniyeti, Çocukların Taleplerini Yerine Getirme Sözü Verdi

Şırnak Emniyeti, Çocukların Taleplerini Yerine Getirme Sözü Verdi
Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, Şırnak’ın Uludere ilçesindeki ziyaretinde el sallayan çocukları dinleyerek taleplerini yerine getirme sözü verdi.

Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, Uludere ilçesinde bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşan Sazak, şehrin güvenliğini daha verimli hale getirmek amacıyla görüş alışverişinde bulundu.

20251011-193015.jpg

Ziyaret kapsamında Uludere Belediye Başkanı Gürgin Ürek ile birlikte muhtarlarla bir araya gelerek güvenlik ve asayiş konularında değerlendirme ve istişarelerde bulunan Sazak, belediye başkanını makamında da ziyaret etti.

20251011-193003.jpg

İlçede polislere el sallayan çocuklarla da buluşan Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak çocuklarla fotoğraf çekip sohbet etti. Çocukların taleplerini dinledi ve hepsini yerine getirme sözü verdi. Paylaşımlarda “Yüzünüzdeki gülümseme yeter bize, yürekli evlatlarımız” ifadesi kullanıldı.

20251011-193053.jpg

20251011-193013.jpg

20251011-193011.jpg

20251011-193009.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.