Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Faaliyetlerini Sürdürüyor

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Faaliyetlerini Sürdürüyor

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.

Bakanlık Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce yürütülen "English Together (Birlikte İngilizce)" Projesiyle öğretmenlere mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla yapılan eğitimler devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Çazım, Akçay ve Kayaboyun köylerinde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Usta Öğretici Buluşmaları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ve İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Çazım, usta öğretici ve EYS kapsamındaki personellerle buluştu.

İl Millî Eğitim Müdürü. Mirza Çazım'ın katılımıyla Şırnak Öğretmenevi Toplantı Salonunda ADEM ve ÇATOM'da Eğitim veren usta öğreticileri ile istişare toplantısı yapıldı.

TAZOF 5. Akıl ve Zekâ Oyunları Şırnak Merkez İlçe Finali İlkokul Kategorisi Turnuvasına İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Çazım da katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Çazım'ın katılımıyla Şehri Nuh AİHL Konferans Salonunda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışan usta öğreticilerle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.