Şırnak Kızılay’dan İhtiyaç Sahiplerine Büyük Destek!

Şırnak Kızılay’dan İhtiyaç Sahiplerine Büyük Destek!

Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşatan Kızılay Şırnak Şubesi, ihtiyaç sahiplerine muhteşem destekler sundu. Binlerce haneye nakdi, giyim ve gıda yardımında bulunan Kızılay Şırnak Şubesi vatandaşlardan takdir topladı.

Türk Kızılay Şırnak Şube Başkanı Muhittin Benek öncülüğünde gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında, ramazan ayında binlerce haneye nakdi yardım, gıda kolileri, bayramlık giysiler ve daha birçok yardım ulaştırıldı.

Kızılay Şırnak Şubesi, bu Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine muazzam destekler sağladı. Şube, toplamda 1922 haneye 3 milyon 734 Bin TL nakdi yardım, 1100 gıda kolisi, 2875 kişiye bayramlık giysi, 1244 adet konserve, 18 bin 840 adet ramazan pidesi ve 43 öğrenciye 107 bin 500 TL nakdi yardım ulaştırdı.

Kızılay Şırnak Şubesi, İhtiyaç Sahiplerine Yardımı Sürdürüyor

Türk Kızılay Şırnak İl Merkezi Başkanı Muhittin Benek, "Milletimizden aldığımız güçle 156 yıldır iyiliği yayıyoruz. İhtiyacı olan herkesin yanında olmaya devam ediyoruz." dedi. Benek, "Bu Ramazan Sensiz Olmaz" sloganıyla düzenlenen yardım kampanyasında, yardımlaşmanın, dayanışmanın ve gönül birlikteliğinin önemine vurgu yaptı.

Kızılay Şırnak, İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Ediyor

Kızılay, Ramazan boyunca nakdi destek ve gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, yardıma muhtaç insanların yüzlerini güldürdü. Bayramlık giyim ve hediyelerle de insanlara destek oldu. Kızılay, mağdur ve mazlumun yanında olmaya devam ederek milletin birliğini ve gücünü gösteriyor.

Kızılay, Ramazan Ayında Geniş Kitlelere Ulaşıyor

Başkan Benek; “Ramazan ayında, Kızılay'ın yardımlarını her zamanki gibi sahiplenmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, Şırnak şube sorumluluk sahasında Silopi, Uludere, Güçlükonak, Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar, geniş kitlelere ulaştırıldı. Tüm bağışçılara ve dağıtımlarda özveriyle çalışan İyilik Ordusu'nun kıymetli gönüllülerine teşekkür ediyoruz. Kızılay, dayanışmanın gücünü ve iyiliğin önemini her zaman hatırlatarak, yardıma muhtaç insanlara destek olmaya devam edecek” dedi.

ss.jpg

s.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum