Şırnak Merkez, Cizre, Silopi, İdil ve Uludere İlçelerine Uyarı Yapıldı! Bu Saatlere Dikkat

Şırnak Merkez, Cizre, Silopi, İdil ve Uludere İlçelerine Uyarı Yapıldı! Bu Saatlere Dikkat

Şırnak Merkez, Cizre, Silopi, Uludere ve İdil İlçelerinde, 4 Nisan 2024 tarihinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Elektrik kesintileri, farklı ilçelerde yaşamı olumsuz etkiliyor. İşte detaylar:

DEDAŞ, Şırnak Merkez ,Cizre, Uludere , Silopi ve İdil ilçelerine kesinti uyarısı yaptı. Yapılan uyarıda Şırnak Merkez , Cizre, Silopi ve İdil'de bulunan bir kaç mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesintilerin il ve ilçe genelinde uzun süre devam etmesi bekleniyor.

Silopi Elektrik Kesintisi:

Şırnak'ın Silopi ilçesinde elektrik kesintisi yaşanıyor. Bu kesinti, 4 Nisan 2024 tarihinde 09:00'da başladı ve 16:00'da sona erecek. Silopi ilçesi, yaşanan kesintiden etkilenen bölgelerden biri olarak dikkat çekiyor. Kesintinin sebebi, 73TR-03066 CBSLİ TRAFODA 1. VE 2. SEVİYEDE AG HAT BAKIMI YAPILACAKTIR.

Uludere Elektrik Kesintisi:

Şırnak'ın Uludere ilçesinde de elektrik kesintisi yaşanıyor. Bu kesinti, 4 Nisan 2024 tarihinde 09:00'da başladı ve 16:00'da sona erecek. Uludere ilçesi, kesintinin etkilerinden önemli ölçüde etkilenen bölgelerden biri olarak görülüyor. Kesintinin sebebi, 73TR-00682 CBSLİ TRAFODA 1. VE 2. SEVİYEDE AG HAT BAKIMI YAPILACAKTIR.

Cizre Elektrik Kesintisi:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde elektrik kesintisi yaşanıyor. Bu kesinti, 4 Nisan 2024 tarihinde 09:00'da başladı ve 14:00'da sona erecek. Cizre ilçesi, yaşanan kesintiden etkilenen bölgelerden biri olarak öne çıkıyor. Kesintinin sebebi, OSOS BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN ÇALIŞMADAN DOLAYI KOCAPINAR KÖK – SİYAHTEPE, ÖRENCİK ÇIKIŞINDA KESİNTİ YAPILACAKTIR.

İdil Elektrik Kesintisi:

Şırnak'ın İdil ilçesinde de elektrik kesintisi yaşanıyor. Bu kesinti, 4 Nisan 2024 tarihinde 09:00'da başladı ve 16:00'da sona erecek. İdil ilçesi, yaşanan kesintiden etkilenen bölgelerden biri olarak görülüyor. Kesintinin sebebi, 73TR-01147 CBSLİ TRAFODA 1.VE 2.SEVİYEDE TRAFO BAKIMI YAPILACAĞINDAN ENERJİ KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR.

Bu kesintilerin detaylarına ve etkilerine dair daha fazla bilgi için haber kaynağı DEDAŞ (Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.) ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.