Şırnak Meslek Yüksekokulu, Tanıtım Günleri Etkinliği Düzenledi

Şırnak Meslek Yüksekokulu, Tanıtım Günleri Etkinliği Düzenledi

Şırnak Meslek Yüksekokulu, Tanıtım Günleri Etkinliği Düzenledi. Şırnak Meslek Yüksekokulu (MYO), lise ve dengi okullar için önceki yıllarda başlatmış olduğu Tanıtım Günleri etkinliklerini bu yıl da sürdürmeye devam ediyor.

Şırnak MYO; Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, El Sanatları Bölümü, Muhasebe ve Vergi Bölümü, Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik Bölümü ile Spor Yönetimi ve Organizasyon Bölümü tarafından, Şırnak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik tanıtımlar gerçekleştirildi.

Şırnak MYO’da düzenlenen tanıtım programına Şırnak MYO Müdürü Doç. Dr. Ferhat Şirin Sökmen, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mert Baran Tunçel, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Susin Gören Kekeç, El Sanatları Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Orhan Fırat, Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Reşit Sökmen, Spor Yönetimi ve Organizasyon Bölümü,Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sekvan Yimez ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Şırnak MYO Müdürü Doç. Dr. Ferhat Şirin Sökmen, ‘‘Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şırnak Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin nitelikli bir şekilde yetişmesi ve ülkelerine faydalı bireyler olabilmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sizler başarılı olmak için çok çalışın ve gerisini bize bırakın. " dedi.

Program Bölüm Başkanlarımızın tanıtım sunumları ve öğrencilerin kampüs içerisinde gezileri ile son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.