Şırnak Petrolspor 2 Oyuncu İle Yollarını Ayırdığını Duyurdu

Şırnak Petrolspor 2 Oyuncu İle Yollarını Ayırdığını Duyurdu
Bal Ligi 1’'inci grupta yer alan Şırnak Petrol Spor sezonun ilk maçında 4-1 yenilmesinin ardından 2 oyuncu ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Bölgesel Amatör Ligi 1'inci grupta şampiyonluk için mücadele eden Şırnak Petrol Spor Sezonun ilk maçında Kars 36 spora 4-1 yenilmesinin ardından 2 oyuncusu ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Şırnak Petrolspor Yönetiminden Yapılan Açıklama Şu Şekilde;

"Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda, futbolcularımız Furkan Temir ve Onur Nejdet Duman ile kulübümüzün herhangi bir idari, sportif veya sözleşmesel bağı kalmamıştır.
Şırnak Petrol Spor olarak, her zaman disipline, takım ruhuna ve aidiyet duygusuna büyük önem vermekteyiz. Kulübümüzün değerleri, hedefleri ve armasının ağırlığı; bireysel tutumların, kişisel çıkarların ve disiplinsiz davranışların çok ötesindedir.
Şehrimizin büyüklüğünün ve Şırnak Petrolsporumuzun armasının taşıdığı anlamın farkında olmamaları bizleri derinden üzse de, bu arma; saygıyı, mücadeleyi ve sorumluluğu temsil etmeye devam edecektir.
Yönetim olarak, takım içi huzuru ve kulübümüzün itibarı için gerekli her adımı atmaya kararlıyız." denildi.

KADRO DIŞI BIRAKILAN OYUNCULAR

ekran-goruntusu-2025-10-13-092203.png

ekran-goruntusu-2025-10-13-092218.png

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.