Şırnak Petrol Spor Başkanı Besen; “Mücadelemizi Sürdüreceğiz”

Şırnak Petrol Spor Başkanı Besen; “Mücadelemizi Sürdüreceğiz”

Şırnak Petrol Spor Başkanı Besen; “Mücadelemizi Sürdüreceğiz”Şırnak Petrol Spor, Antalya Belek’te devre arası kampını sürdürüyor. Lider ile arasında 8 puan fark bulunan Şırnak Petrol Spor forvet, orta saha ve kanatlara takviye yapacak.

TFF Bölgesel Amatör Ligi 9’uncu grupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor 25 puan ile 4’üncü sırada yer alıyor. Son 3 haftada berabere kalarak taraftarda hayal kırıklığı yaratan takım ikinci yarıya yenilenmiş güçlü bir kadro ile başlamayı planlıyor. Daha önce sportif direktör Muzaffer Şengül ve 6 futbolcu ile yollarını ayırmıştı.

Devre arasında transfer çalışmalarına sürdüren Şırnak Petrol Sporun önümüzdeki günlerde yapacağı transferleri açıklaması bekleniyor. Forvet, Ortasaha ve kanatlara takviye gerçekleştirmek için görüşmeler sürdüren Şırnak Spor’un görüştüğü isimler ise sır gibi saklanıyor.

Şırnak Petrol Spor başkanı Lokman Besen gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Besen; Sezona çok kısa bir sürede ligin başlamasına ve kupa maçlarına 1 hafta 10 gün olmasına rağmen son anda kadro kurmaya başlayarak kısa sürede kadro planlaması yaparak başladık. Takımımız kupa maçlarında gösterdiği performansla üst turlara da çıkmayı başararak kupaya veda etti” dedi.

d1fc5905-6b5b-40b6-a1af-dd184620b3d0.jpg

Ligde ise 10 günlük kurulan bir takım ile ilk yarıyı tamamladıklarını ifade eden başkan Lokman Besen, ligin ikinci yarısında ise takımda yolların ayrıldığı oyuncular olduğunu ve transfer çalışmalarının ise sürdüğünü takımlarının Antalya kampında sıkı çalıştığını ifade ederek sezonun uzun olduğunu ve herkesin herkesi yenecek gücü olduğunu ligin ikinci yarısında zirve mücadelesinde son ana kadar kovalamak istediklerini ifade etti.

Taraftarlara ayrı bir parantez açan başkan Lokman Besen “taraftarımız her zaman kulübümüzün yanında Allah'ın izniyle ligin ikinci yarısında hep birlikte Şırnak halkı ile daha kenetlenerek iyi işler yapmak istiyoruz” dedi.

Takımın kamp çalışmalarının Salı günü sona ereceği belirtildi.

774b8246-cc97-428a-8a94-4594af0da8f8.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.