Şırnak Petrolspor 10 Futbolcu Gönderdi, 4 Aldı

Şırnak Petrolspor 10 Futbolcu Gönderdi, 4 Aldı

Şırnak Petrolspor, yılbaşından itibaren şuana kadar sportif direktör ve 9 futbolcu ile yollarını ayırırken, 4 yeni futbolcu ile de anlaşma sağladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL), 2023-2024 sezonu 9.grupta mücadele eden Şırnak Petrolspor, ligin bitimine bir hafta kala 3 futbolcu ile yollarını ayırmıştı. Şırnak Petrolspor uzun aradan sonra ligin ilk yarısının son maçında stadına ve coşkulu taraftara kavuştu. Ligin ilk yarısının son maçı olan 13.haftada sahasında konuk ettiği Diyarbakır Bağlar Belediyespor ile 0-0 golsüz berabere kalınca şampiyonluk yarışından geri düştü.

Lig devre arasına girmesi ile Şırnak Petrolspor çalışmalara hız vererek sportif direktör Muzaffer Şengül ve 6 futbolcu ile daha anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

HANGİ FUTBOLCULAR AYRILDI?

srnkptr10.jpgSportif direktör Muzaffer Şengül, futbolcular, Harun Koç, Sefa Meral, Oğuzhan Nemli, Osman Atalay Demirtaş, Kürşat Ülük, Berat Askan, Burak Yılmaz, Vedat Aydın, Emircan Şaşma

4 YENİ FUTBOLCU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

srnkpetrs4.jpg

Şırnak Petrolspor, stoper Özkan Tan, Mehmet Ali Bakar, kenar mevkiisi için Abdulkadir Dilekçi ve ortasaha için Emre Nadir ile anlaşma sağladı.

İKİNCİ DEVREYE HAZIRLIK

Şırnak Petrolspor, yeni transferlerin yanı sıra ligin ikinci devresine hazırlık çalışmaları kapsamında Antalya Belek'te 10 günlük kampa girmişti.

fb-img-1706563702873.jpg

fb-img-1706563696221.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.