Şırnak Petrolspor kötü gidişatın faturasını kesmeye devam ediyor!

Şırnak Petrolspor kötü gidişatın faturasını kesmeye devam ediyor!

Şırnak Petrolspor geçtiğimiz hafta 3 futbolcu ile yollarını ayırdıktan sonra ligin devre arası tamamlanması ile sportif direktör ve 3 futbolcu ile de daha yollarını ayırdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL), 2023-2024 sezonu 9.grupta mücadele eden Şırnak Petrolspor geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Mehmet Şaşmaz ve ligin bitimine bir hafta kala 3 oyuncu ile yollarını ayırmıştı.

Şırnak Petrolspor ligin başında iyi performans sergileyerek şampiyonluk yarışını sürdürürken ligde 7.hafta maçında Diyarbakır Yenişehir Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak başladığı kötü performans serisine son 3 haftayı da beraberlik ekledi.

Ligde devre arasındaki son maçında uzun zamandır oynayamadığı kendi sahasında maça çıkan Şırnak Petrolspor, Diyarbakır Bağlar Belediyespor ile de golsüz 0-0 berabere kaldı. Kalabalık ve büyük destek veren taraftara da istediğini veremedi.

SPORTİF DİREKTÖR İLE YOLLARINI AYIRDI

Şırnak Petrolspor, Sportif Direktör Muzaffer Şengül ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

muzaffeesengul.jpg

Şırnak Petrolspor, yönetim kurulunun aldığı karar ile futbolcu Osman Atalay Demirtaş ve Kürşat Ülük ve Berat Askan ile de yollarını ayırdı.

atalaydemirci-1.jpg Osman Atalay Demirtaş
kursatkulunk.jpg Kürşat Ülük
berataskan.jpg Berat Askan

SON MAÇ İÇİN AÇIKLAMA

Şırnak Petrolspor devre arasının son haftasında Diyarbakır Bağlar Belediyespor maçına ilişkin yaptığı açıklamada "Devre arası gereken çalışmaları yapıp 2.devreye çok daha iyi bir kadro ile gelip siz taraftarlarımıza gereken heyecanı vereceğiz. Siz taraftarlarımızdan tek isteğimiz her maç böyle bize destek olmanızdır. Stada gelen ve 90 dakika hiç susmadan destek olan koca yürekli Şırnak halkına teşekkür ederiz. 3 haftadır galip gelemediğimiz için sizlerden özür diliyoruz. Telafi edeceğiz”

ŞIRNAK PETROLSPOR İLK YARIYI KAÇINCI SIRADA TAMAMLADI?

Şırnak Petrolspor, ligin ilk yarısını 7 galibiyet, 1 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 25 puan ile 4.sırada tamamladı. Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Bitlis Özgüzelderespor 33 puan ile tamamladı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.