Şırnak, Siirt ve Batman DİKA Personel Alımı için Son Başvuru Yarın

Şırnak, Siirt ve Batman DİKA Personel Alımı için Son Başvuru Yarın

Dicle Kalkınma Ajansı, Şırnak, Batman ve Siirt illerindeki kalkınma projelerine katkıda bulunmak üzere çeşitli pozisyonlarda 2 uzman personel alacak. Memur olmak isteyenler için son başvuru tarihi yarın.

Dicle Kalkınma Ajansı, bölgedeki kalkınma projelerine katkıda bulunmak amacıyla Şırnak, Batman ve Siirt illerinde personel alımı yapıyor. Bu fırsatı kaçırmayın! Son başvuru tarihi yarın, hemen detaylara göz atın ve başvurunuzu yapın.

Dicle Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hakkında

TRC-3 Bölgesi'nde bulunan Şırnak, Batman ve Siirt illerini kapsayan Dicle Kalkınma Ajansı, bölgenin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 2 uzman personel alacak.

Alım İçin Gereksinimler

1. Eğitim Şartı: Adayların, ilanda belirtilen bölümlerden birinde veya bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurt içi veya yurt dışı yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmaları gerekmektedir.

2. KPSS Şartı: Adayların, 2022 veya 2023 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS), mezun oldukları alana göre belirtilen puan türlerinden birinden en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir.

3. Dil Yeterliliği: Adayların, sınav başvuru tarihinden önceki 5 yıl içinde İngilizce dil yeterliliği için YDS’den en az 70 puan (C) düzeyinde veya dil yeterliği açısından uluslararası geçerliliği olan ve eşdeğer kabul edilen bir sınavdan asgari (C) düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru Süreci ve Detayları

Başvurular, 25 Mart 2024 tarihinde başlamış olup, 15 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar, başvurularını Dicle Kalkınma Ajansı’nın resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum