Şırnak Üniversitesi Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Şırnak Üniversitesi Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

         Şırnak Üniversitesi 2021-2022 bahar dönemi akademik kurul toplantısı 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

         Şırnak Üniversitesi 2021-2022 bahar dönemi akademik kurul toplantısı 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan’ın başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şimşek, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Baz ve fakülte dekanlarının yanı sıra akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşti.

         Toplantıda gündem kapsamında 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar döneminin değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, üniversite olarak birçok başarıya imza attıklarını ifade ederek, bunda hem akademik hem de idari personelin çok büyük payı olduğunu söyledi.

Daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şimşek de üniversitenin hazırladığı ve desteklediği projeler, akademik teşvik ve kütüphane imkanları konusunda bilgiler verdi.

         Rektör Yardımcısı Şimşek’ten sonra Genel Sekreter Doç. Dr. İbrahim Baz da, üniversitenin eğitim komisyonu ve imkanları, yayın etiği, bağımlılıkla mücadele ve kalite kurulunda yapılan çalışmaları anlattı.

         Toplantının devamında öğretim elemanlarının yönelttiği sorulara yanıt vererek görüş ve önerileri dinleyen Rektör Erkan, yönetim olarak her daim bilim üretmek isteyen akademisyenlere destek vereceğini dile getirerek bahar döneminde tüm akademik personele çalışmalarında başarılar diledi.

         Toplantının son bölümünde ise Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, akademik başarı gösteren öğretim üyelerine ödüllerini takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.