Şırnak Üniversitesi, BESYO Özel Yetenek Sınavı Yapıldı

Şırnak Üniversitesi, BESYO Özel Yetenek Sınavı Yapıldı

Şırnak Üniversitesi, 2023- 2024 yılı beden eğitimi yüksek okuluna alınacak öğrenciler için BESYO özel yetenek sınavı yapıldı.

Şırnak Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim yılında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna alınacak öğrenciler için özel yetenek sınavı düzenledi. Düzenlenen özel yetenek sınavına toplamda 19 öğrenci başvurdu. Üniversite'nin kapalı spor salonunda gerçekleşen sınavda öğrenciler kameralar önünde sınavlarını gerçekleştirdi. BESYO Özel Yetenek Sınavına, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış'ta katıldı.

Üniversite'den yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde bir ek kontenjan açılacağı ve tekrar bir özel yetenek sınavı yapılacağı açıklaması da yapıldı.

Şırnak Üniversitesi yapılan özel yetenek sınavı ile ilgili şu açıklamada bulundu;

"Üniversitemize bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından açılan “Özel Yetenek Sınavı” yapıldı. Kapalı spor tesislerinde gerçekleştirilen yetenek sınavını Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ta takip etti. Burada sınava katılan öğrencilere hitap eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkış; “Üniversitemiz, Türkiye’nin en güzel kampüsü olarak defalarca tescillenen bir üniversitedir. Gerek kampüs olarak gerek akademik kadromuz ve gerekse de eğitim kalitesi açısından seçkin bir üniversitemiz var. Sizleri üniversitemizde görmekten mutluluk duyacağız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-09-14-at-16-24-00.jpegwhatsapp-image-2023-09-14-at-16-24-14.jpegwhatsapp-image-2023-09-14-at-16-24-23.jpeg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.