Şırnak Valisi Atay, İçişleri Bakanı Başkanlığındaki Seçim Güvenliği Toplantısına katıldı

Şırnak Valisi Atay, İçişleri Bakanı Başkanlığındaki Seçim Güvenliği Toplantısına katıldı

Şırnak Valisi Cevdet Atay, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen video konferans toplantısına katıldı. Toplantıda, 31 Mart Mahalli Seçimlerin Güvenliği, terör, asayiş, uyuşturucu ve düzensiz göç gibi önemli konular ele alındı.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen video konferans toplantısına katıldı. Toplantıda, 31 Mart Mahalli Seçimlerin Güvenliği, terör, asayiş, uyuşturucu, organize suç örgütleri ve düzensiz göç gibi önemli konular masaya yatırıldı.

Şırnak Valisi Sayın Cevdet Atay, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen ve Bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı, 81 İl Valisi, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri ve Sahil Güvenlik Komutanlarının katıldığı bir video konferans toplantısına katıldı.

Toplantıda, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli Seçimlerin Güvenliği başta olmak üzere terör, asayiş, uyuşturucu, organize suç örgütleri ve düzensiz göç konuları ele alındı.

gjljmujwoaae156.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.