Şırnak ve Rize Basın Mensupları Bir Araya Geldi
Şırnak Valisi Birol Ekici ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Rize’den gelen basın heyeti ile Şırnak’ta görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Buluşmaya Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, Ardeşen Kaçkar Basın ve Dernek Başkanı Ömer Faruk Zenginal ve beraberindeki basın mensuplarının yanı sıra Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halil Azizoğlu, , Şırnak Haber ve sirnakhaber73.com İmtiyaz Sahibi Bedri Caner ve kentte görev yapan gazeteciler katıldı.

Görüşmede, Rize ile Şırnak arasında kurulan dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesinin önemi vurgulandı. İki şehir arasında oluşan gönül köprüsünün ülkenin birlik ve beraberliğine katkı sunacağı ifade edildi.
Buluşmaya vesile olan misafirlere teşekkür edilerek, Rize ile Şırnak arasında kurulan dostluk bağının devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Kaynak:Şırnak Haber 73

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.