Şırnaklı Genç Avrupa Şampiyonasında Yarı Finale Yükseldi!

Şırnaklı Genç Avrupa Şampiyonasında Yarı Finale Yükseldi!

Şırnak'ın Uludere ilçe nüfusuna kayıtlı olan boksör Pınar Benek, Avrupa Boks Şampiyonası’nda yarı finale yükselerek altın madalya yolunda iddialı adım attı.

Uludereli milli boksör Pınar Benek, Avrupa Boks Şampiyonası’nda yarı finale yükselerek altın madalya yolunda iddialı adım attı. Belaruslu rakibini ilk raundta mağlup eden Benek, yarı finalde Yunan rakibiyle karşılaşmak için mücadele edecek.

Uludereli milli boksör Pınar Benek, Avrupa Boks Şampiyonası’nda muhteşem performansıyla yarı finale yükseldi. Yapılan çeyrek final maçında rakibini 1. rauntta RSC (Referee Stop Contest) ile mağlup eden Benek, altın madalya için iddialı adımlarını attı. Bu başarıyla Benek, adını yarı finale yazdırırken, Yarı finaldeki performansı merakla bekleniyor.

fen.jpg

Hırvatistan’ın Porec kentinde gerçekleşen Avrupa Boks Şampiyonası’nda milli formayla ringe çıkan Benek, 57 kilogram kategorisinde mücadele ediyor.Çeyrek finalde Belaruslu rakibini ilk raundda RSC (Referee Stops Contest) ile mağlup ederek yarı finale yükseldi. 12 Nisan’da Yunan rakibiyle yarı final maçına çıkacak olan Benek, altın madalyaya ulaşmak için mücadelesini sürdürecek.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.